Recensioner

Bästa smakerna på e-juice 2023

Skriven av Rebecca

Vaping är en modern alternativ till traditionell rökning och är en av de snabbast växande industrierna idag. En vape eller e-cigg är en enhet som använder elektronik för att värma upp en vätska kallad e-juice till en ånga som du sedan kan andas in. E-juice består av fyra huvudingredienser: propylenglykol, vegetabilisk glycerin, nikotin och smakämnen.

Frukt, bär eller mint

En av de största fördelarna med vaping är möjligheten att välja bland en mängd olika smaker, från frukt till dessert till menthol. För att hjälpa dig hitta din favorit, har vi listat de fem bästa smakerna på e-juice från Vapenations 100ml shortfills:

  1. Mango Passion – En fruktig blandning av mango och passionsfrukt som får smaklökarna att dansa.
  2. Cool Mint – En kylande och uppfriskande mintsmak som ger en frisk känsla i munnen.
  3. Fuzzy Peach – En mjuk och söt smak av färska persikor som är oemotståndlig.
  4. Blueberry Cheesecake – En dekadent blandning av blåbär och ostkaka som får dig att vilja ha mer.
  5. Strawberry Milk – En mjölkig blandning av jordgubbar och mjölk som ger en slät och söt smak.

Färre skadliga ämnen

E-cigaretter innehåller mindre skadliga ämnen än traditionella cigaretter. Röken från traditionella cigaretter innehåller många skadliga ämnen, såsom cancerframkallande ämnen och partiklar som kan orsaka lungskador, medan e-juice innehåller färre av dessa ämnen. Trots att e-cigaretter är mindre skadliga än traditionella cigaretter så är det fortfarande viktigt att vara uppmärksam på de potentiella hälsoeffekterna som kan uppstå från användningen av e-cigaretter. Vidare forskning behövs för att kunna utvärdera deras långsiktiga hälsoeffekter.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, finns det en smak för alla när det gäller e-juice. Vaping erbjuder en möjlighet att lämna den skadliga traditionella rökningen bakom dig och uppleva en värld av smaker. Så välj din favoritsmak och upplev skillnaden själv!

Testet har genomförts genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra i syfte av att få fram den bästa. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Om skribenten

Rebecca