Barn & familj

Bästa studentpresenten – Här är tipsen du behöver!

Skriven av Rebecca

När det är dags att fira examen eller studenten är det alltid en utmaning att hitta den perfekta presenten. För att hjälpa dig på traven har vi samlat några av de bästa studentpresenterna som kommer att uppskattas av både studenter och nyutexaminerade. Så här är några tips på vad du kan ge till studenten!

En personlig present

En av de bästa presenterna som du kan ge till en student är något som är personligt och speciellt för dem. Det kan vara allt från en personlig tavla, en specialdesignad klocka eller en tröja med studentens examensår på. Det viktiga är att det är något som studenten kommer att uppskatta och minnas länge.

Bärbar dator

En bärbar dator är en praktisk och användbar present till en student. Det är ett verktyg som studenten kan använda för att skriva uppsatser, göra research, och hålla kontakten med vänner och familj. Det finns många olika märken och modeller att välja mellan, så det är viktigt att tänka på studentens behov och budget när man väljer en dator.

Airpods och tillbehör

Airpods och fodral till Airpods är en populär present till studenter och det är lätt att förstå varför. Det är en praktisk present som studenten kommer att använda och uppskatta under lång tid framöver. Du hittar allt på teknikdelar.se. Det finns många olika typer av fodral att välja mellan, från enkla till mer avancerade. Ett fodral skyddar Airpods från repor och skador samt finns även med extra funktioner som till exempel trådlös laddning.

Presentkort till favoritaffären

Ett presentkort till studentens favoritaffär är alltid en uppskattad present. Det ger studenten möjlighet att köpa något som de verkligen vill ha, och det visar att du har tänkt på deras intressen och behov. Det kan vara en presentkort till en klädaffär, en elektronikbutik, eller en bokhandel.

En resa

En resa är en fantastisk present som ger studenten möjlighet att koppla av och utforska nya platser. Det kan vara en weekendresa till en storstad som Paris, Berlin eller ett annat resmål i Europa. Eller varför inte gå ihop och köpa en längre resa till en exotisk plats som Thailand eller Bali? Det är en present som studenten kommer att minnas för resten av sitt liv.

En minnesvärd dag

Utöver presenterna, tänk också på att skapa en minnesvärd studentfirande som studenten kommer att minnas för livet. Det kan vara en middag, en picknick, eller en fest där du kan hylla studentens framgång och framtid. För inspiration till studentbuffén, se tips här. Oavsett hur du väljer att fira studenten, se till att det blir en dag som blir minnesvärd.

Testet har genomförts genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra i syfte av att få fram den bästa. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Om skribenten

Rebecca