Barn & familj

De bästa sakerna att göra med sin partner

Skriven av Rebecca

Det råder ingen tvekan om att det kan vara otroligt roligt att umgås med sin partner. Oavsett om ni myser i soffan, tar en romantisk vandring eller bara njuter av varandras sällskap är kvalitetstid tillsammans ovärderlig. Varför inte spica upp relationen med att testa sexleksaker tillsammans – Här hittar du fleshlight från Taboo.se.

Men vad händer om du vill krydda det hela lite? Om du letar efter nya och spännande sätt att tillbringa tid med din partner, får du här några idéer för att komma igång.

1. Planera en weekendresa

Ett miljöombyte kan göra underverk för ditt förhållande. Om du har möjlighet att komma iväg några dagar, utnyttja det! Utforska en ny stad eller ort tillsammans, campa i en vacker miljö eller ta en tur till stranden. Kvalitetstid tillsammans plus en dos äventyr är ett recept för framgång.

2. Ta en danskurs

Att dansa är ett utmärkt sätt att komma ut ur sin komfortzon och ha lite kul med sin partner. Det är också ett bra träningspass! Om du inte har någon erfarenhet kan du överväga att ta en nybörjarkurs tillsammans. Ni kan lära er något nytt samtidigt som ni tillbringar tid tillsammans och får Träningsinducerade endorfiner är en extra bonus!

3. Ha en picknick

Det är något med picknickar som bara skriker romantiskt. Oavsett om ni njuter av en lugn lunch i parken eller packar ihop för en vandring är picknickar det perfekta sättet att tillbringa lite kvalitetstid tillsammans utomhus. Dessutom är det relativt lätt att göra en picknick, allt du behöver är god mat och en filt.

4. Titta på stjärnorna

En av de bästa sakerna med att titta på stjärnor är att det är gratis! Hitta en plats bort från stadens ljus och tillbringa en kväll med att beundra stjärnorna. Det är ett bra sätt att varva ner och uppskatta de enkla sakerna i livet.

5. Besök en vingård eller ett bryggeri

Om du och din partner tycker om att prova nya viner eller öl kan ni överväga att besöka en lokal vingård eller ett lokalt bryggeri. Många av dessa ställen erbjuder rundturer, provsmakningar och till och med utbildningskurser. Det är ett utmärkt sätt att lära sig om något nytt samtidigt som man tillbringar tid tillsammans.

6. Gör volontärarbete som ett team

Att ge tillbaka är det är ett bra sätt att må bra med sig själv, och det är ännu bättre när du gör det tillsammans med din partner. Det finns otaliga sätt att arbeta som volontär, så hitta en möjlighet som intresserar er båda. Från att arbeta i ett soppkök till att städa upp i en lokal park – det finns många sätt att göra skillnad.

7. Ta en matlagningskurs

Om ni älskar mat, vad kan vara bättre än att lära er att laga mat tillsammans? I en praktisk matlagningskurs kan du och din partner lära er nya recept och tekniker samtidigt som ni tillbringar kvalitetstid tillsammans. Dessutom får ni njuta av frukterna (eller grönsakerna) av ert arbete efteråt!

8. Lek turist i din egen stad

Ibland finns de bästa äventyren precis på din egen bakgård. Om du letar efter något nytt att göra kan du låtsas att du är turist i din egen stad. Besök lokala sevärdheter, ät på nya restauranger och njut bara av varandras sällskap. Ni kanske blir förvånade över hur roligt ni har det!

9. Planera en helgresa med vännerna

Det är bra att umgås med din partner, men det är också viktigt att upprätthålla dina vänskapsrelationer. Om du har möjlighet att åka iväg en helgen, fundera på att planera en resa med vänner. Ni kan njuta av varandras sällskap och samtidigt få lite välbehövlig tid med era vänner.

10. Delta i en sport eller hobby tillsammans

Oavsett om ni går med i ett lokalt fotbollslag eller börjar sticka är det ett bra sätt att tillbringa tid tillsammans genom att ägna sig åt en sport eller hobby. Det ger er något att prata om och göra tillsammans, och ni kanske till och med får nya vänner på vägen.

11. Åk på en romantisk semesterresa

Ibland är det bästa du kan göra för ditt förhållande att bara komma bort från allting. Om ni har möjlighet att göra en resa tillsammans, utnyttja den! Oavsett om ni bor i en stuga i skogen eller utforskar en ny stad är det bra för ert förhållande att tillbringa tid bort från vardagens slitningar.

12. Ha en spelkväll

Om du letar efter ett roligt och enkelt sätt att tillbringa en kväll tillsammans kan du överväga att ha en spelkväll. Från brädspel till videospel finns det gott om alternativ att välja mellan. Och om ni blir tävlingsinriktade, kom ihåg att det bara är ett spel!

13. Gör en hemlagad måltid

Det är något speciellt med att äta en måltid som ni har lagat tillsammans. Oavsett om det är en enkel maträtt eller en omfattande festmåltid är det ett bra sätt att visa din partner hur mycket du bryr dig om honom eller henne.

14. Ge dig ut på ett äventyr

Oavsett om ni vandrar till toppen av ett berg eller utforskar en ny stad är ett äventyr ett bra sätt att få en partner att känna sig trygg och älskad. Det är också ett utmärkt sätt att skapa minnen som kommer att vara för livet. Så ge dig ut och utforska världen tillsammans!

Testet har genomförts genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra i syfte av att få fram den bästa. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Om skribenten

Rebecca