Barn & familj

Bästa presenterna vid en babyshower

Skriven av Rebecca

En babyshower är en rolig och spännande händelse för att fira den kommande ankomsten av en ny liten människa. När det gäller att välja en present, finns det många alternativ att välja mellan. Här är några av de bästa presenterna du kan ge till den blivande mamman och det lilla livet i magen.

Personliga babyfiltar

En av de mest unika och uppskattade presenterna vid en babyshower är personliga babyfiltar. De är inte bara praktiska för den lilla, utan de är också en påminnelse om din kärlek och omtanke varje gång de används. 

Fotokonst

Ge en stilfull och personlig present genom att välja en fotokonst med en bild på den lilla. Du kan välja mellan en mängd olika stilfulla ramar och format.

Böcker

Det finns också många böcker som är speciellt designade för de allra minsta, med söta och roliga bilder och enkel text. Eller varför inte ge den blivande mamman en bok där du skriver ner dina önskningar och råd till den lilla och henne. Du kan också inkludera söta bilder och minnen från din egen barndom.

Leksaker

Leksaker och böcker är alltid en säker vinnare när det gäller babyshowerpresenter. De är roliga och underhållande för den lilla, och hjälper samtidigt till att utveckla deras motoriska färdigheter och intellekt. Välj en leksak som är lämplig för den lillas ålder och utvecklingsnivå.

Testet har genomförts genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra i syfte av att få fram den bästa. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Om skribenten

Rebecca